Menü Örneði
DUYURULAR

ıcert ınternatıonal

IC. Uluslar arası Kontrol ve Sertifikasyon Denetim ve Gözetim EÄŸitim Hizmetleri San.Tic. Ltd.Åžti..

 30.12.2010 tarihinde 

-    YaÅŸ meyve sebze

-    Tarla Bitkileri

-    Çiçek ve süs bitkileri

-    Fide ve Fidancılık

-    Çay.

 Yetki Kapsamında Belgelendirme Hizmetlerine BaÅŸlamıştır.

* KuruluÅŸumuz AKREDÄ°TASYON çalışmalarına baÅŸlamıştır.

 

HABERLER

haberler

 

DiGER DiLLER
 


FÄ°RMA YAPISI


IC ULUSLARARASI SERTÄ°FÄ°KASYON GÖZETÄ°M VE EĞİTÄ°M HÄ°ZMETLERÄ° LÄ°MÄ°TED ŞİRKETÄ°  Belgelendirme, farklı ülkelerde veya bölgelerde farklı zamanlarda benzer teknolojiler için geliÅŸtirilen farklı standartlar zaman zaman "ticaret için teknik engel" olarak adlandırılarak, üreticilere karşı kullanılmaktadır. Gıda kalitesinin korunması veya iyileÅŸtirilmesi için geliÅŸtirilmiÅŸ projelerin promosyonu ile her bölgenin kendine has ürünleri kadar saÄŸlık garantilerine saygı gösteren geleneksel üretim metodlarının da korunmasını, markalaÅŸmalarını saÄŸlayarak bir fark yaratan uluslararası iÅŸletmelerin sektörünün çıkarlarının gözetilmesinde bir  önemli bir rol üstlenmiÅŸtir.

 

IC ULUSLARARASI SERTÄ°FÄ°KASYON GÖZETÄ°M VE EĞİTÄ°M HÄ°ZMETLERÄ° LÄ°MÄ°TED ŞİRKETÄ°  olarak ;

 

Ø  SÄ°STEM BELGELENDÄ°RME

Ø  ÜRÜN BELGELENDÄ°RME

Ø  PERSONEL BELGELENDÄ°RME

Ø  GÖZETÄ°M

gibi sistemlerinin denetimi ve belgelendirmesi yer almaktadır.

 

Uluslar arası eÅŸdeÄŸerliliklerin saÄŸlanması ve geleceÄŸe yatırım açısından en önemli atılımlardan biri mesleki yeterliliklerin belirlenip gerekli eÄŸitimler saÄŸlanması IC ULUSLARARASI SERTÄ°FÄ°KASYON GÖZETÄ°M VE EĞİTÄ°M HÄ°ZMETLERÄ° LÄ°MÄ°TED ŞİRKETÄ°  olarak  görev edinmiÅŸtir. Bu çalışmalar neticesinde eÄŸitilen personel hak ettiÄŸi deÄŸeri bularak uluslararası platformada yerini alacaktır.

 

KuruluÅŸ ve sistemlerin temelinde  yer alan eÄŸitim, kiÅŸilerin kendini yetiÅŸtirmesi  ve geliÅŸtirmesi açısından da önemli bir yer tutar

Ürün belgelendirmesi yapan bütün kurumların ayrım gözetilmeksizin tabi oldukları kriterlerin yerine getirilmesini güvence altına alan yetkili kurumlar önünde gıda ürünlerinin kalitesini doÄŸrulamayı arzu eden tüm firmalar karşısında firmamızın inanılırlık ve güvenini saÄŸlamak son derece önemlidir.

Bunun için, faaliyetlerimizde tarafsızlık, objektiflik , bağımsızlık , organizasyon kapasitesi ve bilgiyi göstermekle kalmayıp, ayrıca hizmetimizin kalitesinin devamlılığını ve daha da iyileÅŸtirilmesini saÄŸlamamız gerekmektedir.

IC ULUSLARARASI SERTÄ°FÄ°KASYON GÖZETÄ°M VE EĞİTÄ°M HÄ°ZMETLERÄ° LÄ°MÄ°TED ŞİRKETÄ°  Belgelendirme Kılavuzu, firmada gerçekleÅŸtirilen faaliyetlerin belgesel biçimde sistematik ve planlı olarak ele alınmasını , belgelendirme faaliyetimizin kalitesini güvence altına almayı ve  olumsuz yönde etkileyecek olası herhangi bir anomaliyi engellemeyi  hedeflemektedir.

Samsun Kombi Servisi - Web Tasarım Faks :90 216 444 38 61
Telefon :90 216 444 38 61
BAHARÄ°YE CADDESÄ° SÃœLEYMANPAÅžA SOKAK AYBERK Ä°Åž MERKEZÄ° KAT:4 NO:48