ISO 22000:2005 Gıda GüvenliÄŸi Yönetim Sistemi 1.GiriÅŸ 2.Atıf Yapılan Standart ve / veya Dokümanlar 3.Terimler ve Tarifler 4.Gıda GüvenliÄŸi yönetim Sistemi 4.1.Genel Åžartlar 4.2.Dokümantasyon Åžartları 5.Yönetim SorumluluÄŸu 5.1.Yönetim Taahhüdü 5.2.Gıda GüvenliÄŸi Politikası 5.3.Gıda GüvenliÄŸi Yönetimi Sistem Planlaması 5.4.Sorumluluk ve Yetki 5.5.Gıda GüvenliÄŸi Takım Liderleri 5.6.İletiÅŸim 5.7.Acil Durumlara Karşı Hazırlık ve Tepki 5.8.Yönetim Gözden Geçirmesi 6.Kaynak Yönetimi 6.1.Kaynakların SaÄŸlanması 6.2.İnsan Kaynakları 6.3.Alt Yapı 6.4.Çalışma Ortamı 7.Planlama ve Güvenilir Ürün GerçekleÅŸtirme 7.1.Genel 7.2.Ön KoÅŸul Programları 7.3.Tehlike Analizi GerçekleÅŸtirmek için İlk Adımlar 7.4.Tehlike Analizi 7.5.Operasyonel Ön KoÅŸul Programlarını OluÅŸturmak 7.6.HACCP Planını OluÅŸturmak 7.7.İlk Bilgilerin, Ön KoÅŸul Programlarına Ait Dokümanların
ve HACCP Planının Güncellenmesi 7.8.DoÄŸrulama Planları 7.9.İzlenebilirlik 7.10.Uygunsuzlukların Kontrolü 8.Gıda GüvenliÄŸi Sistemlerinin GeliÅŸtirilmesi, DoÄŸrulanması
ve Geçerli Kılınması 8.1.Genel 8.2.Kontrol Ölçümlerinin Geçerli Kılınması 8.3.Gözlemlerin ve Ölçümlerin Kontrolü 8.4.Gıda GüvenliÄŸi sisteminin Geçerli Kılınması 8.5.İyileÅŸtirme |