1. GIDA GÜVENLİĞİ PLANI-HACCP
2. 1. CODEX ALEMANTARÄ°US BASAMAKLARI
3. GIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETÄ°M SÄ°STEMÄ°
3.1.GIDA GÜVENLİĞİ VE KALÄ°TE POLÄ°TÄ°KASI
3.2.GIDA GÜVENLİĞİ VE KALÄ°TE ELM KÄ°TABI
3.3.ORGANÄ°ZASYONEL YAPI, SORUMLULUKLAR VE YÖNETÄ°M
3.4.SÖZLEÅžMENÄ°N GÖZDEN GEÇÄ°RÄ°LMESÄ° VE MÜÅžTERÄ° ODAKLILIK
3.5.Ä°Ç TETKÄ°K
3.6.SATINALMA
3.7.DÖKÜMANTASYON
3.7.1.DÖKÜMAN KONTROL
3.7.2.SPESÄ°FÄ°KASYONLAR
3.7.3.KAYITLARIN TUTULMASI
3.8.DÜZELTÄ°CÄ° VE ÖNLEYÄ°CÄ° FAALÄ°YETLER
3.9. Ä°ZLENEBÄ°LÄ°RLÄ°K
3.10.ŞİKAYET YÖNETÄ°MÄ°
3.11.KRÄ°Z YÖNETÄ°MÄ°, ÜRÜNÜN GERÄ° TOPLANMASI/ÇAÄžRILMASI
4.SAHA STANDARTLARI
4.1.DIÅž SAHA STANDARTLARI
4.2.SAHA GÜVENLİĞİ
4.3.YERLEŞİM PLANI
4.3.1.YERLEŞİM, ÜRÜN AKIÅžI VE FÄ°ZÄ°KSEL AYIRIM
4.3.2.TESÄ°S BÄ°NASI
4.4.FAYDALAR
4.5. EKÄ°PMAN
4.6.KORUYUCU BAKIM
4.7.SOSYAL TESÄ°SLER
4.8.FÄ°ZÄ°KSEL VE KÄ°MYASAL KONTAMÄ°NASYON
4.9.TEMÄ°ZLÄ°K VE HÄ°JYEN
4.10.ATIK VE ATIK YÖNETÄ°MÄ°
4.11.HAÅžERE MÜCADELE
4.12.DEPOLAMA VE NAKLÄ°YE
5.ÜRÜN KONTROLÜ
5.1.ÜRÜN TASARIM VE GELÄ°ÅžTÄ°RME
5.2.ÖZEL MALZEMELERÄ°N ELE ALINMASINDA GEREKLÄ°LÄ°KLER
5.3.YABANCI MADDE TESPÄ°TÄ°
5.4.ÜRÜNÜN AMBALAJLANMASI
5.5.ÜRÜN KONTROLÜ VE LABORATUVAR ANALÄ°ZLERÄ°
5.6.UYGUN OLMAYAN ÜRÜNÜN KONTROLÜ
5.7.ÜRÜNÜN SERBEST BIRAKILMASI
6.PROSES KONTROLÜ
6.1.OPERASYON KONTROLÜ
6.2.MÄ°KTAR KONTROLÜ
6.3.KALÄ°BRASYON ÖLÇME VE Ä°ZLEME
7.PERSONEL
7.1.EĞİTİM
7.2.GÄ°RÄ°Åž VE PERSONELÄ°N DOLAÅžIMI
7.3.KİŞİSEL HÄ°JYEN KONTROLÜ
7.4.SAÄžLIK KONTROLLERÄ°
7.5.KORUYUCU KIYAFETLER |