Menü Örneði
DUYURULAR

ıcert ınternatıonal

IC. Uluslar arası Kontrol ve Sertifikasyon Denetim ve Gözetim EÄŸitim Hizmetleri San.Tic. Ltd.Åžti..

 30.12.2010 tarihinde 

-    YaÅŸ meyve sebze

-    Tarla Bitkileri

-    Çiçek ve süs bitkileri

-    Fide ve Fidancılık

-    Çay.

 Yetki Kapsamında Belgelendirme Hizmetlerine BaÅŸlamıştır.

* KuruluÅŸumuz AKREDÄ°TASYON çalışmalarına baÅŸlamıştır.

 

HABERLER

haberler

 

DiGER DiLLER
 


ISO 22000:2005 STANDART MADDELERÄ°


ISO 22000:2005 Gıda GüvenliÄŸi Yönetim Sistemi

1.GiriÅŸ
2.Atıf Yapılan Standart ve / veya Dokümanlar
3.Terimler ve Tarifler
4.Gıda GüvenliÄŸi yönetim Sistemi
4.1.Genel Åžartlar
4.2.Dokümantasyon Åžartları
5.Yönetim SorumluluÄŸu
5.1.Yönetim Taahhüdü
5.2.Gıda GüvenliÄŸi Politikası
5.3.Gıda GüvenliÄŸi Yönetimi Sistem Planlaması
5.4.Sorumluluk ve Yetki
5.5.Gıda GüvenliÄŸi Takım Liderleri
5.6.Ä°letiÅŸim
5.7.Acil Durumlara Karşı Hazırlık ve Tepki
5.8.Yönetim Gözden Geçirmesi
6.Kaynak Yönetimi
6.1.Kaynakların Sağlanması
6.2.İnsan Kaynakları
6.3.Alt Yapı
6.4.Çalışma Ortamı
7.Planlama ve Güvenilir Ürün GerçekleÅŸtirme
7.1.Genel
7.2.Ön KoÅŸul Programları
7.3.Tehlike Analizi GerçekleÅŸtirmek için Ä°lk Adımlar
7.4.Tehlike Analizi
7.5.Operasyonel Ön KoÅŸul Programlarını OluÅŸturmak
7.6.HACCP Planını Oluşturmak
7.7.Ä°lk Bilgilerin, Ön KoÅŸul Programlarına Ait Dokümanların

       ve HACCP Planının Güncellenmesi
7.8.Doğrulama Planları
7.9.Ä°zlenebilirlik
7.10.Uygunsuzlukların Kontrolü
8.Gıda GüvenliÄŸi Sistemlerinin GeliÅŸtirilmesi, DoÄŸrulanması

    ve Geçerli Kılınması
8.1.Genel
8.2.Kontrol Ölçümlerinin Geçerli Kılınması
8.3.Gözlemlerin ve Ölçümlerin Kontrolü
8.4.Gıda GüvenliÄŸi sisteminin Geçerli Kılınması
8.5.Ä°yileÅŸtirme

Samsun Kombi Servisi - Web Tasarım Faks :90 216 444 38 61
Telefon :90 216 444 38 61
BAHARÄ°YE CADDESÄ° SÃœLEYMANPAÅžA SOKAK AYBERK Ä°Åž MERKEZÄ° KAT:4 NO:48